Homeopathie

Homeopathie is een vorm van geneeskunde om allerlei aandoeningen bij het dier te behandelen, zowel acuut als ook chronisch, en zowel fysiek als emotioneel.

De homeopathie gaat uit van het gelijksoortigheidsprincipe: “het gelijke met het gelijkende genezen”. Daarmee maakt men gebruik van het zelfgenezend vermogen van het dier, van datgene wat in miljoenen jaren evolutie tot stand is gekomen: het vermogen om beschadigingen en ziekten te overwinnen.

Met de zachts mogelijke prikkel wordt het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van het dier aangesproken, ondersteund en weer in balans gebracht. Hierdoor kan er weer algehele balans (fysiek, mentaal en emotioneel) ontstaan en lichaamsfuncties in samenspel weer optimaal functioneren. Het dier is weer prima in staat adequaat op in- en uitwendige prikkels en verstoringen te reageren en zichzelf gezond te houden.

Homeopathie heeft een diepe inwerking en beïnvloed  het dier, behalve op lichamelijk niveau, ook mentaal, emotioneel en energetisch.

Holistische praktijk Dier in Kracht

ook uw adres voor de verkoop van kwaliteitsvoer voor hond & kat