Onderzoeksmethoden

Onderzoek; Meettechnieken & meetinstrumenten

Lecher Antenne:

De Lecher antenne is een meetinstrument waarmee o.a. de vitaliteit van weefsels en organen kan worden gemeten. Met de Lecher antenne kan exact worden bepaalt wat de mate van gezondheid of pathologie van een orgaan of weefsel is.

Wetenschappers hebben vastgesteld dat alle materie haar samenhang en bestaan te danken heeft aan een constante trilling/frequentie van energie. Ieder weefsel, orgaan of aandoening bestaat dan ook uit een energie en heeft standaardfrequenties. Na langdurig onderzoek van onderzoeker Walter Kunnen en dankzij vervolgonderzoek door holistisch dierenarts, docent en onderzoeker Eric Laarakker, zijn er inmiddels al meer dan 3500 frequenties van het lichaam en pathogene belastingen meetbaar. Dit maakt zeer gedetailleerd onderzoek mogelijk.

De Lecher antenne wordt met succes gebruikt in de diergeneeskunde en woonbiologie.

Connectie-sensor:

De connectie-sensor is een meetinstrument waarmee eveneens subtiele stralingen, energetische velden en trillingsfrequenties zijn te registreren. De Connectie-sensor wordt in de praktijk hoofdzakelijk gebruikt om voeding en middelen bij een dier door te meten. Tevens wordt de connectie-sensor in combinatie met de Lecher antenne ingezet om diagnoses te verfijnen en gerichte keuzes te maken in de behandeling.

Ook het energetisch behandelen van het lichaam is mogelijk.

Holistische praktijk Dier in Kracht

ook uw adres voor de verkoop van kwaliteitsvoer voor hond & kat