Dit is wie ik ben

Leonie Reijnders, het gezicht achter Dier in Kracht…

Geregeld krijg ik de vraag hoe ik in dit vak terecht ben gekomen. Het antwoord op die vraag begint al in mijn vroege jeugd. De liefde voor dieren is mij met de paplepel ingegeven. Opgegroeid in het buitengebied, met vele diersoorten om mij heen heb ik mijn jeugd doorgebracht. Het buitenleven, de natuur en in het bijzonder dieren, stonden al vroeg centraal in mijn leven en zijn voor mij altijd van grote betekenis geweest. De grote passie en onvoorwaardelijke liefde voor dieren loopt als een rode draad door mijn leven en is voor mij een niet weg te denken levenselement. In de loop der jaren zijn er vele bijzondere dieren, voor mij allen leermeesters, op mijn pad mogen komen…stuk voor stuk een onvervangbaar plekje in mijn hart veroverd. Daarbij in het bijzonder een plekje voor dieren in nood, die ik al vroeg met veel extra zorg onder mijn hoede nam.

Toen ik bij ernstige ziekte, bij zowel mijzelf als ook een van mijn dieren, tegen de grenzen van de regulier medische geneeskunde aanliep, was er daar die andere weg, die voor mij vele deuren geopend heeft…de holistische geneeskunde. Deze andere weg zou voor mijn eigen gezondheid, maar ook die van mijn dieren, van onschatbare waarden blijken. Gefascineerd door de veelvoud aan mogelijkheden binnen de holistische geneeskunde en mijn onvoorwaardelijke liefde voor dieren, was het dan ook een logische stap om mijn hart te volgen en deze twee werelden te gaan combineren.

Inmiddels holistisch diertherapeut, opgeleid in diverse therapievormen, heb ik het voorrecht om op dagelijkse basis te mogen werken met de twee grootste passies in mijn leven…het werken met de puurheid van dier en natuur.

Iedere dag is het weer bijzonder om de ongelofelijke (veer)kracht van dieren te mogen ervaren. Juist omdat ze nog zo dicht bij de natuur staan, is vaak een duwtje in de goede richting met de wonderen uit de natuur, voldoende om ze weer terug in hun eigen kracht te zetten.

Levenskracht in balans door natuurlijke geneeskracht!

Gedreven en vol passie voor het vak, zal ik mij verder blijven ontwikkelen en bijscholen, om de beste zorg aan uw dier te kunnen bieden.

Holistische praktijk Dier in Kracht

ook uw adres voor de verkoop van kwaliteitsvoer voor hond & kat